Kamarikuoro Kampraatti

Esiintymiset - Kuoron ohjelmisto - Osta äänite

Kampraattikuoro on perustettu 1979. Kuoron on perustanut ja sitä johtaa Ilmajoen musiikkiopiston eläkkeellä oleva rehtori, diplomilaulaja Arto Risku. Kampraatin kotipaikka on Ilmajoki, mutta laulajia on myös Jalasjärveltä, Kauhajoelta, Kurikasta ja Seinäjoelta (yht. n. 35).

Kampraatilla on hyvin monipuolinen ohjelmisto, joka sisältää klassista ja uutta kuoromusiikkia, kirkkomusiikkiteoksia, joululauluja, tangoja, elokuvasävelmiä, kansanlauluja sekä operetti- ja oopperasävellyksiä. Osassa teoksista on pianosäestys, jolloin säestäjänä toimii Ilmajoen musiikkiopiston pianonsoiton opettaja Liisa Metsä-Ketelä. Useat kuoron esittämistä kappaleista on sovittanut kuoron johtaja Arto Risku.

Kuoro on ottanut osaa moniin kuorokilpailuihin Suomessa ja Euroopassa. Kampraatti onkin saavuttanut korkean kansainvälisen tason luokituksen. Äänitteitä kuorolla on seisemän.


Vuosi 2019 on Kampraattikuoron 40-vuotisjuhlavuosi

Vuoden aikana konsertoidaan kaikilla Kampraatin jäsenten kotipaikkakunnilla: Ilmajoki, Seinäjoki, Kauhajoki, Kurikka (Jalasjärvi), Alavus (Töysä)

 

Syyskauden 2019 esiintymiset ja konsertit

 

- Su 29.9. klo 18 kirkkokonsertti Törnävän kirkossa yhdessä Etelä-Pohjanmaan Poliisilaulajien kanssa

- La 26.10. klo 18 40-vuotisjuhlakonsertti + juhlatansit Ilmajoen kunnantalolla teemalla "Laulua, naurua ja tanssia lauantai-illasta auringon nousuun"

- Su 1.12. klo 15 konsertti Alavuden kirkossa

- su 8.12. klo 18 joulukonsertti Ilmajoen kirkossa

 

Kuoron ohjelmistoa 

Kirkkokonsertin ohjelmistoa

Klassisen viihdekonsertin ohjelmistoa

Joulukonsertin ohjelmistoa 

 

Osta äänite

Äänitteitä on Kampraatin historian aikana tehty seitsemän kappaletta. Ensimmäinen oli yhteistyössä Ilkan Miehet-kuoron kanssa tehty Kiitosta korkeuteen vuonna 1985. Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit oli yhteistyökumppanina joululaululevyllä Tule rakkaus ihmisrintaan vuonna 1995. Kansanlauluja ja viihteellistä musiikkia sisältävä Mitähän tuollaasekki ilmestyi vuonna 2000 ja on näin kuoron ensimmäinen oma äänite. Peilit palavat sai nimekseen vuonna 2001 ilmestynyt levy, jonka sisältö on klassista ja uudempaa musiikkia. Kirkkomusiikkiäänite Tantum Ergo ilmestyi vuonna 2005 sisältönä uutta ja vanhempaa hengellistä musiikkia. Marraskuussa 2008 julkaistiin rauhallisia ja tunnelmallisia joululauluja sisältävä Maan päällä valot syttyvät. Uusin CD, Tungetteleva tango, tuotettiin heinäkuussa 2013 Se sisältää tangojen lisäksi elokuvasävelmiä ja muutaman kansanlaulun.

Äänitteitä voi ostaa Kampraattikuorolaisilta, esim. sihteeri Sirkku Järviseltä p. 040 5737 827.


 

   
10€/kpl    
    
10€/kpl   10€/kpl
 
8€/kpl   6€/kpl
 

 

Taiteellinen johtaja
Arto Risku
puh. 0400 262 990
arto.risku@gmail.com

Kuoron puheenjohtaja
Marjo Yli-Hannuksela
0400 433918
marjo.yli-hannuksela@minimani.fi

Kuoron sihteeri
Sirkku Järvinen
040 5737 827
sirkku.jarvinen@kurikka.fi

Kampraatin esite