Ruokapalvelut

Tavoitteenamme on valmistaa asiakkaillemme ammattitaidolla ravitsemussuositusten mukaista ja maukasta ruokaa ottaen huomioon taloudellisuuden ja tuoteturvallisuuden.

Ruokapalveluiden henkilökunta koostuu noin 50 ammattilaisesta, jotka työskentelevät 25 keittiössä eri puolilla kuntaamme. Keittiöistä 9 sijaitsee päiväkodeissa, 12 kouluissa, 1 kunnantalolla, 1 terveyskeskuksessa, 1 palvelukeskus Kotokartanossa ja 1 Kalajaisjärven leiri- ja kurssikeskuksessa.

Keittiöistämme valmistuskeittiöitä on 10, muut keittiöt ovat palvelukeittiöitä, joihin lounas kuljetetaan valmiina. Lounaan lisäksi valmistamme asiakkaiden tarpeen mukaan aamu-, väli- ja iltapalat, päivälliset sekä erilaiset tilaustarjoilut.
 

Erityisruokavaliot

Päiväkodeissa ja kouluissa ruokailevilla tulee olla esittää lääkärintodistus tarvittavasta erityisruokavaliosta. Erityisruokavalion tietoja tulee päivittää tarpeen mukaan, vähintään kerran vuodessa.

Mikäli erityisruokavalion tarve päättyy, tulee siitäkin ilmoittaa keittiölle välittömästi.

Ruokalistat

Ilmajoen ruokapalvelut tekee ruokalistasuunnittelua yhteistyössä JIK-alueen muiden ruokapalveluiden kanssa. Yhteistyön pohjalta JIK ky:n toimipisteillä on yhtenevä ruokalista, jota käytetään pohjana myös Ilmajoen kunnan päiväkotien ja koulujen ruokalistoja laadittaessa
 

Oivaraportit

Anna palautetta

Toivomme, että aterioita koskeva palaute annetaan aina suoraan valmistavalle/tarjoavalle keittiölle. Palautetta voi kuitenkin antaa myös ruokapalvelupäällikön kautta,
sähköpostios. pirjo.sivula @ ilmajoki.fi tai puh. 044 4191 418.

Ruokapalvelupäällikkö
Pirjo Sivula
puh. 044 4191 418

Ruokalistat :
muutokset mahdollisia

Päiväkodit
Koulut
Tillariina
Kotokartano