Ulkoliikuntapaikat

Honkalanmäen urheilukenttä

Vuonna 1989 rakennettu 6-ratainen urheilukenttä tarjoaa hyvät olosuhteet niin yleisurheilun, kuin jalkapallonkin harrastamiseen. Kentän läheisyydessä sijaitsee lisäksi Koskenkorvan urheilutalo sekä Koskenkorvan pesäpallostadion, jotka yhdessä tarjoavat monipuolisen liikuntakeskuksen. Honkalanmäen urheilukenttä sijaitsee Harjutiellä Koskenkorvalla.

Ilkan polku

Ilkan polku on n. 33 km pitkä vaellusreitti, joka kulkee Kurikan rajalta Ilmajoen halki Kyrkösjärven rannalle Seinäjoen puolelle. Reitin varrelta löytyy kuusi laavua ja kaksi hiihtomajaa. Tällä hetkellä osalla reittiä on puutteita maaston kunnon ja viitoituksen osalta. Suurimmat puutteet ovat Avuttomanmäenlaavun ja Tuomikylän koulun välillä. Kartta reitistä.

Ränkimäen kierros

Ränkimäen kierros on ensisijaisesti kesäiseen patikointiin soveltuva, noin 6 km:n mittainen patikkapolku. Parhaiten reitille pääsee Palonkylän kuntoradan P-paikalta Riistavallin tieltä. Reitti kulkee osittain kuntorataa, osittain kapeaa maastopolkua ja pienen pätkän metsäautotietäkin. Polun varren kosteikkoihin on asennettu pitkokset, reitti on viitoitettu ja se on merkitty lisäksi keltaisin maalimerkinnöin. Reitin varrella on kaksi laavua ja yksi yksityisen omistuksessa oleva pieni kota. Kartta reitistä

 

Keskuskenttä

Keskuskentän hiekkatekonurmi tarjoaa hyvät puitteet pesäpallon harrastamiselle. Lisäksi kentällä voi harrastaa yleisurheilua kivituhkapinnoitteella. Talvella kentällä on kaksi jääkiekkokaukaloa sekä yleisöluistelualue. Keskuskenttä sijaitsee Ilmajoki-hallin takana Urheilutiellä.

Laidunalueen jalkapallokenttä

Laidunalueelta löytyy täysimittainen nurmipintainen jalkapallokenttä, sekä nurmipintainen harjoituskenttä johon myös mahtuu miesten kenttä.  Laidunalueen jalkapallokentät sijaitsevat Pappilantien varrella.

Konnanmontun uimaranta

Ilmajoen kunnan ylläpitämän Konnanmontun uimarannan profiili löytyy tästä linkistä.
Uimarannan osoite: Tiilitie 127,  Koskenkorva
Konnanmontun luontoselvitys

Konnanmontun kehittämissuunnitelma

Liikuntapaikkarekisteri