Kunnalliset ilmoitukset

09.06.2017

Ilmajoen ydinkeskustassa, Kauppatien ja kantatie 67:n välisellä alueella osoitteessa Asematie 5

Virastotalo

Ilmajoen kunta ja muut Kiinteistö Oy Ilmajoen virastotalon osakkaat tarjoavat solmimansa osakassopimuksen mukaisesti yhtiön koko osakekannan ostettavaksi yhtenä kokonaisuutena. Virastotalo myydään siinä kunnossa, kuin se on kaupantekohetkellä. Rakennuksen yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 2059 m2 ja pinta-alaan sisältyy toimistohuoneiden lisäksi mm. kaksi asuinhuoneistoa ja autotalli. Lisäksi yhtiön välittömässä hallinnassa on mm. teknisiä tiloja ja aulatiloja n. 200 m2. Tilat ovat osin vuokrattu julkishallinnon ja yksityisen sektorin toimijoille. Osa tiloista on osakkaiden omassa käytössä.

Yhtiö omistaa Asematiellä sijaitsevan tonttinsa ja tontin naapurissa on muun muassa kunnan hoitama puisto, hiljattain rakennettuja rivitaloja sekä kaupan- ja palvelualan yritysten toimintaa. Alue on erittäin hyvin saavutettavissa sekä Kauppatien että kantatie 67:n suunnista.

Yhtiö myydään tarjousten perusteella. Osakkailla on oikeus hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Tarjoushinta tulee ilmoittaa yhtenä kokonaistarjoussummana. Osakkaat huolehtivat tarjoussumman jakautumisesta osakkaiden kesken. Tarjouksessa pyydetään esittämään myös tarjoajan suunnitelmat yhtiön tulevaisuudesta.  

Tarjous tulee jättää suljettuna lähetyksenä viimeistään maanantaina 26.6. klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Ilmajoen kunta, kunnanhallitus, Ilkantie 18, 60800 Ilmajoki (Kuoreen tunnus ”Tarjous/Virastotalo”)

Lisätiedot ja kohde-esittelyt:   yritysasiamies Rami Mattila p. 044 4191210 / rami.mattila@ilmajoki.fi                                                                                 
isännöitsijä Jarkko Salovaara p. 040 5061155 / jarkko.salovaara@realia.fi